KRASSUS HDMI226

14.57 lei (1 magazin)
Adaptor optic audio digital Toslink tata la mini Toslink SPDIF 3.5mm mama, negru Cablul face conversia mufei audio digital din fibra optica Toslink tata in cea SPDIF mini Toslink mama, de 3.5mm. Tehnologia audio digitala Toslink ofera cel mai curat semnal posibil, chiar si la niveluri de volum extrem. Conectorii sunt placate cu aur pentru a preveni coroziunea si pentru a asigura protective maxima capatului fibrei optice. Specificatii: Conector A: Toslink tata Conector B: SPDIF ...

Descriere


KRASSUS HDMI226

Adaptor optic audio digital Toslink tata la mini Toslink SPDIF 3.5mm mama, negru

Cablul face conversia mufei audio digital din fibra optica Toslink tata in cea SPDIF mini Toslink mama, de 3.5mm. Tehnologia audio digitala Toslink ofera cel mai curat semnal posibil, chiar si la niveluri de volum extrem.
Conectorii sunt placate cu aur pentru a preveni coroziunea si pentru a asigura protective maxima capatului fibrei optice.
Specificatii:
Conector A: Toslink tata
Conector B: SPDIF Mini Toslink 3.5mm mama
Lungime 1m
Suporta: 5.1 / 7.1 sistem audio surround
Material: POF( Plastic Optical Fiber), 1mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS HDMI226 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS HDMI226 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.