KRASSUS HDMI225

88.88 lei (1 magazin)
Hub convertor 4K de la USB Type-C la VGA si HDMI, cu port audio Jack 3.5mm, USB 3.0 si PD Type-C Adaptorul este folosit pentru a prelua semnalul dintr-un dispozitiv (laptop/PC), realizand conversia catre HDMI si VGA, spre un dislay extern / TV sau video proiector, sunetul fiind preluat din convertor cu ajutorul portului Jack 3.5mm. Hub-ul dispune si de un port USB 3.0 pentru conectarea perifericelor sau pentru trasfer de date, alimentarea laptopului fiind realizata prin prtul PD ...

Descriere


KRASSUS HDMI225

Hub convertor 4K de la USB Type-C la VGA si HDMI, cu port audio Jack 3.5mm, USB 3.0 si PD Type-C

Adaptorul este folosit pentru a prelua semnalul dintr-un dispozitiv (laptop/PC), realizand conversia catre HDMI si VGA, spre un dislay extern / TV sau video proiector, sunetul fiind preluat din convertor cu ajutorul portului Jack 3.5mm.
Hub-ul dispune si de un port USB 3.0 pentru conectarea perifericelor sau pentru trasfer de date, alimentarea laptopului fiind realizata prin prtul PD (power delivery) Type-C.rifericelor sau pentru trasfer de date, alimentarea laptopului fiind realizata prin prtul PD (power delivery) Type-C.Adaptorul va duplica sau extinde ecranul laptopului sau a telefonului pe unul sau doua periferice secundare, insa imaginea afisata pe acestea va fi identica (nu se pot transmite doua extensii disctinte).

Specificaii:
Interfara conectare: USB Type-C 3.0
Output Video: HDMI mama / VGA mama
HDMI: 4K@30Hz, video si audio
VGA: 1080p@60Hz video
Jack 3.5mm: extractie audio
USB Type-C PD: suporta incarcare fast charge 60W, dar NU si transfer de date
USB 3.0: transfer de date pana la 5Gbps
Material: Aluminiu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS HDMI225 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS HDMI225 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.