KRASSUS HDMI220

40.96 lei (1 magazin)
Mini convertor adaptor USB Type-C tata la VGA mama, Full HD 1080p, compact si portabil, negru-albastru Convertorul preia semnalul dintr-un dispozitiv (laptop, telefon, tableta) cu output Type-C si transfera imaginea intr-un dispozitiv de afisaj (TV, monitor, videoproiector) cu mufa VGA. Este ideal de folosit atunci cand doriti sa lucrati pe un desktop mai spatios si conectati laptopul la un monitor sau chiar la TV, totodata se poate folosi si pentru proiectarea jocurilor video sa ...

Descriere


KRASSUS HDMI220

Mini convertor adaptor USB Type-C tata la VGA mama, Full HD 1080p, compact si portabil, negru-albastru

Convertorul preia semnalul dintr-un dispozitiv (laptop, telefon, tableta) cu output Type-C si transfera imaginea intr-un dispozitiv de afisaj (TV, monitor, videoproiector) cu mufa VGA.
Este ideal de folosit atunci cand doriti sa lucrati pe un desktop mai spatios si conectati laptopul la un monitor sau chiar la TV, totodata se poate folosi si pentru proiectarea jocurilor video sau a filmelor de pe telefon / tableta pe un monitor extern sau pe TV.

ATENTIE!
Convertorul trasmite informatiile exclusiv pe directia indicata Type-C -> VGA, nu in directia opusa!

Specificatii:
Input: Type-C tata
Output: VGA mama
Rezolutie maxima: Full HD 1080p
Dimensiuni: 33.3 x 25.2 x 14.6mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS HDMI220 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS HDMI220 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.