KRASSUS Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / Pro , piesa schimb, alb

8.68 lei
(1 magazin)
Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / M365 Pro piesa schimb, alb Piese care din pacate se strica cel mai des la trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365 / M365 sunt carligele de prindere la pliere. Din cauza utilizarii dese, carligele se tocesc, rezultand astfel intr-o prindere defectuasa, sau deloc a partii superioare. Carligul de schimb pentru pliere se poate schimba foarte rapid si usor, printr-o simpla infiletare. Greutate:14g Material:ABS ...

Descriere


KRASSUS Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / Pro , piesa schimb, alb

Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / M365 Pro piesa schimb, alb

Piese care din pacate se strica cel mai des la trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365 / M365 sunt carligele de prindere la pliere.
Din cauza utilizarii dese, carligele se tocesc, rezultand astfel intr-o prindere defectuasa, sau deloc a partii superioare.
Carligul de schimb pentru pliere se poate schimba foarte rapid si usor, printr-o simpla infiletare.
Greutate:14g
Material:ABS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / Pro , piesa schimb, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS Carlig prindere pliere pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / Pro , piesa schimb, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.