KRASSUS Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / Watch 3 Pro, negru, 100cm

70.46 lei (1 magazin)
Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / watch 3 Pro, negru, 100cm Cablul cu dock magnetic wireless este solutia ideala pentru situatiile in care ti-ai pierdut incarcatorul sau din pachet, sau s-a deteriorat, sau de ce nu, sa ai unul de rezerva la birou, in masina, in vacanta etc. Nu se stie niciodata cand dispozitivul tau ramane fara baterie, motiv pentru care noi iti oferim alternativa perfecta. Cablul are o lungime de 100 cm, fiind reali ...

Descriere


KRASSUS Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / Watch 3 Pro, negru, 100cm

Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / watch 3 Pro, negru, 100cm
Cablul cu dock magnetic wireless este solutia ideala pentru situatiile in care ti-ai pierdut incarcatorul sau din pachet, sau s-a deteriorat, sau de ce nu, sa ai unul de rezerva la birou, in masina, in vacanta etc. Nu se stie niciodata cand dispozitivul tau ramane fara baterie, motiv pentru care noi iti oferim alternativa perfecta.
Cablul are o lungime de 100 cm, fiind realizat din materiale rezistente la uzura, fiind incorporat in dock, putand fi conectat cu usurinta la Laptop, Incarcator de priza, sau oricare alta sursa de alimentare prin USB ce respecta voltajul si intensitatea necesare ceasului.

Specificatii:
Material: Plastic
Lungime cablu: 100 cm
Output: 5V/2A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KRASSUS Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / Watch 3 Pro, negru, 100cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KRASSUS Cablu dock de incarcare wireless pentru Huawei GT2 Pro / GT2 Pro ECG / Watch 3 / Watch 3 Pro, negru, 100cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.