Kranzle Pistol Starlet lung cu conectare rapida

415.00 lei (1 magazin)
Pistol Starlet lung cu conectare rapida KRANZLE Pistol STARLET, cu extensie si cupla rapida, K12328 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Specificatii tehnice: Presiune maxima de lucru: 250 bar; Debit de apa maxim: 40 L/min; Temperatura maxima a apei: 150 °C; Cuplaj intrare: M22 x 1.5; Cuplaj iesire: D12. ...

Descriere


Kranzle Pistol Starlet lung cu conectare rapida

Pistol Starlet lung cu conectare rapida KRANZLE
Pistol STARLET, cu extensie si cupla rapida, K12328 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Specificatii tehnice: Presiune maxima de lucru: 250 bar; Debit de apa maxim: 40 L/min; Temperatura maxima a apei: 150 °C; Cuplaj intrare: M22 x 1.5; Cuplaj iesire: D12.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kranzle Pistol Starlet lung cu conectare rapida de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kranzle Pistol Starlet lung cu conectare rapida sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.