Kranzle Lance pentru spumare cu cupla filetata

375.00 lei (1 magazin)
Lance pentru spumare cu cupla filetata KRANZLE Injectorul cu spuma, 2 L , K135311 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Distribuie eficient detergentii de curatare. Specificatii tehnice: Presiune maxima de lucru: 250 bar; Debit de apa maxim: 30 L/min; Temperatura maxima a apei: 30 °C; Cuplaj: M22 x 1.5; Capacitate: 2 L. ...

Descriere


Kranzle Lance pentru spumare cu cupla filetata

Lance pentru spumare cu cupla filetata KRANZLE Injectorul cu spuma, 2 L , K135311 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Distribuie eficient detergentii de curatare.
Specificatii tehnice:
Presiune maxima de lucru: 250 bar; Debit de apa maxim: 30 L/min; Temperatura maxima a apei: 30 °C; Cuplaj: M22 x 1.5; Capacitate: 2 L.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kranzle Lance pentru spumare cu cupla filetata de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kranzle Lance pentru spumare cu cupla filetata sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.