Kranzle Detergent special Alfa Marine 5L

120.00 lei
(1 magazin)
Detergent special Alfa Marine 5L KRANZLE Detergentul special Alfa Marine, 5 L, K412584 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Agent de curatare lichid, alcalin, cu efect automat, solubil in apa, pentru curatarea motoarelor, utilajelor de constructii si agricole; Adecvat special pentru inlaturarea efectelor datorate incendiilor. A nu se lasa la indemana copiilor! Specificatii tehnice: Capacitate: 5 L Valoare PH: 13.5. ...

Descriere


Kranzle Detergent special Alfa Marine 5L

Detergent special Alfa Marine 5L KRANZLE Detergentul special Alfa Marine, 5 L, K412584 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Agent de curatare lichid, alcalin, cu efect automat, solubil in apa, pentru curatarea motoarelor, utilajelor de constructii si agricole; Adecvat special pentru inlaturarea efectelor datorate incendiilor. A nu se lasa la indemana copiilor!
Specificatii tehnice:
Capacitate: 5 L Valoare PH: 13.5.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kranzle Detergent special Alfa Marine 5L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kranzle Detergent special Alfa Marine 5L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.