Kosmo Line Gel dupa epilare 250ml

Actiuni: -Are proprietati antiseptice reducand riscul aparitiei eventualelor infectii -Combate iritatia aparuta in urma agresarii pielii prin smulgerea folicului de par -Calmeaza roseata, reduce inflamatia si atenueaza durerea Mod de utilizare: Se aplica o cantitate generoasa in locurile proaspat epilate si se maseaza pana cand gelul este complet absorbit. Aplicarea gelului se poate repeta de 2-3 ori zilnic pana la disparitia iritatiei, apoi o data pe zi pentru mentinerea hi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kosmo Line Gel dupa epilare 250ml

Actiuni:

-Are proprietati antiseptice reducand riscul aparitiei eventualelor infectii

-Combate iritatia aparuta in urma agresarii pielii prin smulgerea folicului de par

-Calmeaza roseata, reduce inflamatia si atenueaza durerea

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate generoasa in locurile proaspat epilate si se maseaza pana cand gelul este complet absorbit. Aplicarea gelului se poate repeta de 2-3 ori zilnic pana la disparitia iritatiei, apoi o data pe zi pentru mentinerea hidratarii. Are efect rapid de racire, hidratare si netezire a pielii.

Se va evita contacul cu mucoasele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kosmo Line Gel dupa epilare 250ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kosmo Line Gel dupa epilare 250ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.