Korda Spinner Rig Kurv Boom Nr.4/25Lb 69281

15.99 lei (1 magazin)
Una din monturile favorite a lui Danny Fairbrass, Ali Hamidi si Tom Dove, montura Spinner a prins pesti uriasi peste tot in lume si a aparut in filmul Monster Carp, Thinking Tackle si chiar a avut propriul sau capitol Masterclass. O montura foarte versatila care poate fi utilizata pe aproape orice fund cand se pescuieste helicopter (doar reglati talonul in consecinta). Puteti utiliza o momeala de carlig de tip wafter sau pop-up cu aceasta montura. Korda READY TIED a fost creat nu num ...

Descriere


Korda Spinner Rig Kurv Boom Nr.4/25Lb 69281

Una din monturile favorite a lui Danny Fairbrass, Ali Hamidi si Tom Dove, montura Spinner a prins pesti uriasi peste tot in lume si a aparut in filmul Monster Carp, Thinking Tackle si chiar a avut propriul sau capitol Masterclass. O montura foarte versatila care poate fi utilizata pe aproape orice fund cand se pescuieste helicopter (doar reglati talonul in consecinta). Puteti utiliza o momeala de carlig de tip wafter sau pop-up cu aceasta montura.

Korda READY TIED a fost creat nu numai pentru cei care sunt la inceputul pescuitului de crap, dar si pentru pescarii nu au timp, au o vedere mai putin perfecta sau care sufera de artrita / probleme cu mainile.

„Aceasta este cea mai eficienta montura de crap pe care am folosit-o vreodata! Am aruncat cu o incredere extrema, deoarece face tot ceea ce doriti sa faca o montura; are un potential superb de intepare si puteti chiar schimba carligul rapid fara a fi nevoie sa legati o noua montura. ”
TOM DOVE

Korda READY TIED SPINNER RIG are un brat de 7 ”si vine cu un model de carlig KURV de marime 4 sau 6 (Barbed sau Barbless)

- Marime carlig #4
- Fir 25lbs
Tip: Rig-uri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Korda Spinner Rig Kurv Boom Nr.4/25Lb 69281 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Korda Spinner Rig Kurv Boom Nr.4/25Lb 69281 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.