Korda Atractant Goo Krill Supreme 115ml

de la 95,58 lei (2 magazine)
Sunt cunoscute de zeci de ani ca arome cu efect imediat.. Se bazeaza pe un amestec de aroma de krill, care dau un lichid foarte dens specific. Va colora momeala de la rosu in functie de culoarea momelii originale. Acesta genereaza un nor subtil cand ajunge in apa, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizate cu amestecuri de nadit cu cobra, sac sau desigur, momeli carlig. Aroma: Krill ...

Descriere


Korda Atractant Goo Krill Supreme 115ml

Sunt cunoscute de zeci de ani ca arome cu efect imediat.. Se bazeaza pe un amestec de aroma de krill, care dau un lichid foarte dens specific. Va colora momeala de la rosu in functie de culoarea momelii originale.
Acesta genereaza un nor subtil cand ajunge in apa, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizate cu amestecuri de nadit cu cobra, sac sau desigur, momeli carlig.
Aroma: Krill

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Korda Atractant Goo Krill Supreme 115ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Korda Atractant Goo Krill Supreme 115ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.