Konami E Football PES 2020 PS4

Konami E Football PES 2020 PS4
54.48 lei
(1 magazin)
E Football PES 2020 PS4   Modificari uriase s-au facut la modul cel mai preferat de fanii Master League, sustinut de un nou sistem puternic de dialog interactiv in care evolutia povestii vor fi în mâinile jucatorilor. Acest lucru permite jucatorilor sa aleaga raspunsurile care se potrivesc personalitatii lor pentru a conduce progresia si a crea propria lor poveste personala a Master League.   Noile abilitati dinamice de dribling, tehnici noi de prima atingere si fiz ...
Nu este in stoc Cost transport 16.9 lei
azi 05:15

Descriere - Konami E Football PES 2020 PS4


E Football PES 2020 PS4
 
Modificari uriase s-au facut la modul cel mai preferat de fanii Master League, sustinut de un nou sistem puternic de dialog interactiv in care evolutia povestii vor fi în mâinile jucatorilor.
Acest lucru permite jucatorilor sa aleaga raspunsurile care se potrivesc personalitatii lor pentru a conduce progresia si a crea propria lor poveste personala a Master League.
 
Noile abilitati dinamice de dribling, tehnici noi de prima atingere si fizica de minge foarte realista, toate dezvoltate în strânsa colaborare cu mijlocasul renumit Andrés Iniesta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Konami E Football PES 2020 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Konami E Football PES 2020 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.