Konami Contra Rogue Corps Xbox One

Contra Rogue Corps Xbox One Contra Rogue Corps Xbox One este un produs lansat de Konami la data de 24.10.2019. Contra Rogue Corps este un joc de top si de lupta ultra-violenta rapida. Oferind atat optiuni single cat si multiplayer. CONTRA ROGUE CORPS este o experienta de joc incredibila, traita singur cat si impreuna cu prietenii. Un platformer de actiune cu un joc de ritm rapid si stil Run & Gun, cu patru personaje disponibile pentru a selecta cu abilitati diverse si atac ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Konami Contra Rogue Corps Xbox One

Contra Rogue Corps Xbox One Contra Rogue Corps Xbox One este un produs lansat de Konami la data de 24.10.2019.

Contra Rogue Corps este un joc de top si de lupta ultra-violenta rapida. Oferind atat optiuni single cat si multiplayer.

CONTRA ROGUE CORPS este o experienta de joc incredibila, traita singur cat si impreuna cu prietenii.

Un platformer de actiune cu un joc de ritm rapid si stil Run & Gun, cu patru personaje disponibile pentru a selecta cu abilitati diverse si atacuri de specialitate.

Joaca campanie Multiplayer online cu prietenii si bucura-te de moduri de joc PVP unice.
Contra Rogue Corps Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Konami Contra Rogue Corps Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Konami Contra Rogue Corps Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.