KolpaSan Cadita pentru dus Evelin pentru inzidire 80x80 cm

de la 498.00 lei
(2 magazine)
Caditele de dus Kolpasan Evelin sunt perfecte pentru bai moderne unde accentul se pune pe imbinarea dintre design si calitate. Se potrivesc unui ambient modern, iar datorita formelor fluide se incadreaza cu usurinta atat in baile de apartament, cat si in baile matrimoniale sau ale copiilor. Specificatii tehnice Cadita pentru dus Kolpasan Evelin pentru inzidire 80x80 cm: Material: acril Culoare: alb Forma: patrata Montare: pe pardoseala Dimensiune: 80x80x4.2 cm (L x l x H) Cadita patrat ...

Descriere


KolpaSan Cadita pentru dus Evelin pentru inzidire 80x80 cm

Caditele de dus Kolpasan Evelin sunt perfecte pentru bai moderne unde accentul se pune pe imbinarea dintre design si calitate. Se potrivesc unui ambient modern, iar datorita formelor fluide se incadreaza cu usurinta atat in baile de apartament, cat si in baile matrimoniale sau ale copiilor. Specificatii tehnice Cadita pentru dus Kolpasan Evelin pentru inzidire 80x80 cm: Material: acril Culoare: alb Forma: patrata Montare: pe pardoseala Dimensiune: 80x80x4.2 cm (L x l x H) Cadita patrata joasa pentru inzidire Fabricata din acril sanitar Poate fi instalata direct pe pardoseala sau inzidita Sifonul (90 mm) se comanda separat Montajul caditei instalate direct pe pardoseala necesita realizarea unei adancituri sub cadita Este compatibila cu cabinele care corespund ca si dimensiune de 80x80. Se fabrica si la dimensiunea de 90 x 90 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KolpaSan Cadita pentru dus Evelin pentru inzidire 80x80 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KolpaSan Cadita pentru dus Evelin pentru inzidire 80x80 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.