Kolink Citadel, Black

de la 240,99 lei (2 magazine)
Descriere: Carcasa Kolink Citadel, Black Carcasa Micro-ATX a Citadelei Kolink dintr-o dată: - Design elegant cu panou lateral din sticlă temperată și acoperiș cu plasă - Spațiu pentru un calorifer de 240 mm în față și acoperiș - Spațiu pentru placi grafice de până la 350 mm și răcitoare de procesor până la 160 mm - Două ventilatoare preinstalate de 120 mm în față și în spate - Filtre de praf în acoperiș și bază Carcasă ...

Descriere


Kolink Citadel, Black

Descriere:

Carcasa Kolink Citadel, Black

Carcasa Micro-ATX a Citadelei Kolink dintr-o dată: - Design elegant cu panou lateral din sticlă temperată și acoperiș cu plasă - Spațiu pentru un calorifer de 240 mm în față și acoperiș - Spațiu pentru placi grafice de până la 350 mm și răcitoare de procesor până la 160 mm - Două ventilatoare preinstalate de 120 mm în față și în spate - Filtre de praf în acoperiș și bază Carcasă Micro-ATX orientată spre valoare de la Kolink pentru jucători Cetatea Kolink este un caz Micro-ATX de mare valoare pentru jucători. Suporta placi grafice cu lungimea de pana la 35 cm. Pentru a crește în continuare potențialul general de joc al cazului, partea frontală a carcasei suportă, de asemenea, un radiator de 240 mm al unui watercooler AIO, menținând astfel CPU cât mai rece în timpul sesiunilor de joc intens. Racitoarele în stilul turnului CPU pot avea o înălțime de până la 160 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kolink Citadel, Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kolink Citadel, Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.