Koh-I-Noor Set 28+2 markere colorate MAGIC

de la 23,32 lei (2 magazine)
"Carioca" pentru uz scolar, cu capac cu siguranta pentru respiratie in caz de inghitire. Cerneluri colorate care isi schimba culoarea dupa rescriere cu blenderul alb.  Te vei transforma intr-un adevarat magician al culorilor. Deseneaza cu cele magice, apoi treci peste imagine cu carioca alba si vei vedea cum culorile se schimba una cate una. Toate materialele utilizate respecta standardele EN-71. Ambalate in seturi in combinatie cu blenderul alb: 10 clasice + 10 pensul ...

Descriere


Koh-I-Noor Set 28+2 markere colorate MAGIC

"Carioca" pentru uz scolar, cu capac cu siguranta pentru respiratie in caz de inghitire. Cerneluri colorate care isi schimba culoarea dupa rescriere cu blenderul alb. 

Te vei transforma intr-un adevarat magician al culorilor. Deseneaza cu cele magice, apoi treci peste imagine cu carioca alba si vei vedea cum culorile se schimba una cate una.

Toate materialele utilizate respecta standardele EN-71.

Ambalate in seturi in combinatie cu blenderul alb: 10 clasice + 10 pensula + 8+2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koh-I-Noor Set 28+2 markere colorate MAGIC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koh-I-Noor Set 28+2 markere colorate MAGIC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.