Koh-I-Noor Set 24 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, landscape

Koh-I-Noor Set 24 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, landscape
111.27 lei
(1 magazin)
Creioane cu procent de pigment ridicat, High Quality, colectie ARTA.Caracteristica principala a creioanelor Mondeluz Aquarell este concentratia mare a pigmentilor achizitionati de la producatori de top din intreaga lume. Acestea isi pun amprenta pe rezultatul final si rezistenta in timp a lucrarii. Tehnica acuarela poate fi realizata cu ajutorul apei aplicate cu pensula. Creioane color acuarelabile, potrivite pentru transformarea lucrarii colorate cu ajutorul lor, total sau partial, i ...

Descriere - Koh-I-Noor Set 24 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, landscape


Creioane cu procent de pigment ridicat, High Quality, colectie ARTA.
Caracteristica principala a creioanelor Mondeluz Aquarell este concentratia mare a pigmentilor achizitionati de la producatori de top din intreaga lume. Acestea isi pun amprenta pe rezultatul final si rezistenta in timp a lucrarii. Tehnica acuarela poate fi realizata cu ajutorul apei aplicate cu pensula.

Creioane color acuarelabile, potrivite pentru transformarea lucrarii colorate cu ajutorul lor, total sau partial, in acuarela.

Fiind solubile in apa, sunt folosite cu succes in croitorie.

Lungime creion 175 mm, diametru creion 7 mm, diametru mina 3,8 mm. Setul contine 24 creioane colorate in diferite culori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koh-I-Noor Set 24 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, landscape de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koh-I-Noor Set 24 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, landscape sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.