Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Wax Aquarell in cutie carton

128,78 lei (1 magazin)
Creioane colorate High Quality, colectie ARTA. Pastelurile Wax Aquarell au fost introduse pe piata de Koh-I-Noor Hardtmuth in 2004. Emulsia de ceara permite modificarea abilitatilor specifice creioanelor cerate de a fi rezistente la apa in aceea de solubilitate perfecta. Caracteristicile principale sunt date de pigmentii bogati, calitativi si perfect solubili. Modurile de lucru sunt variate: culoarea aplicata poate fi diluata cu apa, folosirea cipsurilor de culoare (obtinute cu ajut ...

Descriere


Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Wax Aquarell in cutie carton

Creioane colorate High Quality, colectie ARTA.

Pastelurile Wax Aquarell au fost introduse pe piata de Koh-I-Noor Hardtmuth in 2004. Emulsia de ceara permite modificarea abilitatilor specifice creioanelor cerate de a fi rezistente la apa in aceea de solubilitate perfecta. Caracteristicile principale sunt date de pigmentii bogati, calitativi si perfect solubili. Modurile de lucru sunt variate: culoarea aplicata poate fi diluata cu apa, folosirea cipsurilor de culoare (obtinute cu ajutorul unui cutit sau ascutitori clasice) sau dizolvarea creionului cu o pensula inmuiata in apa, cum se procedeaza cu acuarelele. De asemenea pot fi utilizati diluantii și preparatele pentru pictura in ulei.

Lungime creion 123 mm, diametru creion 11,5 mm, diametru mina 6 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Wax Aquarell in cutie carton de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Wax Aquarell in cutie carton sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.