Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, culori asortate

65,96 lei (1 magazin)
Creioane cu procent de pigment ridicat, High Quality, colectie ARTA. Caracteristica principala a creioanelor Mondeluz Aquarell este concentratia mare a pigmentilor achizitionati de la producatori de top din intreaga lume. Acestea isi pun amprenta pe rezultatul final si rezistenta in timp a lucrarii. Tehnica acuarela poate fi realizata cu ajutorul apei aplicate cu pensula. Creioane color acuarelabile, potrivite pentru transformarea lucrarii colorate cu ajutorul lor, total sau part ...

Descriere


Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, culori asortate

Creioane cu procent de pigment ridicat, High Quality, colectie ARTA.
Caracteristica principala a creioanelor Mondeluz Aquarell este concentratia mare a pigmentilor achizitionati de la producatori de top din intreaga lume. Acestea isi pun amprenta pe rezultatul final si rezistenta in timp a lucrarii. Tehnica acuarela poate fi realizata cu ajutorul apei aplicate cu pensula.

Creioane color acuarelabile, potrivite pentru transformarea lucrarii colorate cu ajutorul lor, total sau partial, in acuarela.

Fiind solubile in apa, sunt folosite cu succes in croitorie.

Lungime creion 175 mm, diametru creion 7 mm, diametru mina 3,8 mm. Setul contine 12 creioane colorate in diferite culori(Yellow, Orange Yellow, Vermilion, Carmine, Violet, Light Blue, Dark Blue, Grass Green, Dark Green, Indian Red, Brown and Black).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, culori asortate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koh-I-Noor Set 12 creioane colorate Aquarell MONDELUZ, cutie metalica, culori asortate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.