Koh-I-Noor Creion colorat Polycolor, verde mar

de la 3,55 lei (2 magazine)
Creioanele colorate Polycolor pentru artiști, în gama de pana la 72 culori individuale. Excelente in permanenta lor in lumina, puritatea culorilor si pigmentii puternici si perfect dispersati, influenteaza rezultatul final si durabilitatea lucrarii de arta fiind rezistente la apa datorita tratamentului cu ulei. Creioanele in set sunt ascutite, imbracate in lemn de cedru, cu forma hexagonala, lemn ce protejeaza mina de 3,8mm. Corpul este colorat integral in culoarea minei, astfel ...

Descriere


Koh-I-Noor Creion colorat Polycolor, verde mar

Creioanele colorate Polycolor pentru artiști, în gama de pana la 72 culori individuale. Excelente in permanenta lor in lumina, puritatea culorilor si pigmentii puternici si perfect dispersati, influenteaza rezultatul final si durabilitatea lucrarii de arta fiind rezistente la apa datorita tratamentului cu ulei.

Creioanele in set sunt ascutite, imbracate in lemn de cedru, cu forma hexagonala, lemn ce protejeaza mina de 3,8mm. Corpul este colorat integral in culoarea minei, astfel nu se pierde timp pentru a cauta o nuanta anume. Fiecare creion are cateva detalii aurii - detalii ce cuprind denumirea societatii, codul de culoare si denumirea gamei POLYCOLOR

Creioanele Polycolor sunt pe baza de ulei, se poate lucra strat peste strat, se amesteca foarte bine. Sunt moi si nu trebuie apasat tare pentru a obtine o nuanta puternica. Au rezultate foarte  bune si pe hartie colorata.

Diametru creion 7 mm, lungime creion 175 mm, diametru mina 3,8 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koh-I-Noor Creion colorat Polycolor, verde mar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koh-I-Noor Creion colorat Polycolor, verde mar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.