Kodak Sport Waterproof 27 cadre color ISO800

de la 66.00 lei (2 magazine)
Kodak Sport 27 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, rezistent la scufundari in apa de pana la adancimi de 15m. Compact si usor, acest aparat este potrivit pentru cei care nu doresc sa transporte un echipament greoi, voluminos si costisitor. Filmul cu developare in C-41 (pe orice masina automata) cu o sensibilitate ISO 800 va ajuta sa fotografiati si in conditii de iluminare slaba, oferindu-va imagini cu detalii excelente si culori saturate. Ideal pentru vacante si excurs ...

Descriere


Kodak Sport Waterproof 27 cadre color ISO800

Kodak Sport 27 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, rezistent la scufundari in apa de pana la adancimi de 15m. Compact si usor, acest aparat este potrivit pentru cei care nu doresc sa transporte un echipament greoi, voluminos si costisitor. Filmul cu developare in C-41 (pe orice masina automata) cu o sensibilitate ISO 800 va ajuta sa fotografiati si in conditii de iluminare slaba, oferindu-va imagini cu detalii excelente si culori saturate. Ideal pentru vacante si excursii atunci cand nu doriti sa aveti grija unui echipament foto scump sau greu. Specificatii: - Tip film: 35mm - Numar de cadre: 27 - Sensibilitate ISO 800 - Blitz incorporat cu raza de actiune: 1,2 - 3 m. Reincarcare automata a blitului. - Rezistent la apa pana la 15 m adancime.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kodak Sport Waterproof 27 cadre color ISO800 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kodak Sport Waterproof 27 cadre color ISO800 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.