Koch Media Goat Simulator The Bundle PlayStation 4

Goat Simulator este cea mai recentă tehnologie de simulare a caprinelor, care vă aduce simulările de capră de lângă gena. Nu mai trebuie să fantezi despre a fi o capră, visele tale s-au împlinit în sfârșit! Gameplay-înțelept, Simulator de capră este despre a provoca cât mai multe distrugeri pe cât posibil ca o capră. A fost comparat cu un joc de patinaj, cu excepția faptului că erai un patinator, ești o capră. Și în loc să faci trucuri, distrugi chestii ca o ca ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Koch Media Goat Simulator The Bundle PlayStation 4

Goat Simulator este cea mai recentă tehnologie de simulare a caprinelor, care vă aduce simulările de capră de lângă gena. Nu mai trebuie să fantezi despre a fi o capră, visele tale s-au împlinit în sfârșit! Gameplay-înțelept, Simulator de capră este despre a provoca cât mai multe distrugeri pe cât posibil ca o capră. A fost comparat cu un joc de patinaj, cu excepția faptului că erai un patinator, ești o capră. Și în loc să faci trucuri, distrugi chestii ca o capră! Distrugeți lucrurile cu stilul, cum ar fi a face un backflip în timp ce headbutting o găleată printr-o fereastră, și veți câștiga și mai multe puncte! Simulator de capră: Pachetul Bundle combină cele mai recente versiuni ale progresului simulării caprelor pentru experiența capră simulată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koch Media Goat Simulator The Bundle PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koch Media Goat Simulator The Bundle PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.