Koch International Life Is Strange Ps4

134.10 lei (1 magazin)
 Life is Strange este un joc episodic in 5 parti care si-a propus sa revolutionize jocurile cu poveste bazata pe optiune si consecinte lasand jucatorul sa dea timpul inapoi si sa poata schimba trecutul prezentul si viitorul. Intruchipandu-l pe Max trebuie sa descoperi adevarul din spatele premonitiilor si sa inveti ca atunci cand schimbi trecutul pot exista consecinte devastatoare. Max are abilitatea de a da timpul inapoi si sa inlocuiasca anumite momente astfel inc ...

Descriere


Koch International Life Is Strange Ps4

 Life is Strange este un joc episodic in 5 parti care si-a propus sa revolutionize jocurile cu poveste bazata pe optiune si consecinte lasand jucatorul sa dea timpul inapoi si sa poata schimba trecutul prezentul si viitorul.Intruchipandu-l pe Max trebuie sa descoperi adevarul din spatele premonitiilor si sa inveti ca atunci cand schimbi trecutul pot exista consecinte devastatoare.Max are abilitatea de a da timpul inapoi si sa inlocuiasca anumite momente astfel incat rezultatul sa fie cu totul altul. Totusi tot ce schimba Max poate avea un impact asupra povestii jocului.

Life Is Strange Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Koch International Life Is Strange Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Koch International Life Is Strange Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.