Knauf Vata minerala bazaltica Knauf DP10 ALU G30

18.68 lei
(1 magazin)
Placile de vata minerala bazaltica Knauf Chimenea S caserate cu aluminiu sunt incombustibile, avand rol de izolare termica si acustica, nefiind influentate de conditiile de mediu. Placile au dimensiuni stabile si invariabile in timp si sunt acoperite pe o parte cu o folie de aluminiu. Chimenea S este o vata minerala bazaltica speciala pentru seminee care nu degaja mirosuri si care poate rezista unor temperaturi de pana la 650 grade C in utilizare continua. Aplicarea produsului: Izolare ...

Descriere


Knauf Vata minerala bazaltica Knauf DP10 ALU G30

Placile de vata minerala bazaltica Knauf Chimenea S caserate cu aluminiu sunt incombustibile, avand rol de izolare termica si acustica, nefiind influentate de conditiile de mediu. Placile au dimensiuni stabile si invariabile in timp si sunt acoperite pe o parte cu o folie de aluminiu.

Chimenea S este o vata minerala bazaltica speciala pentru seminee care nu degaja mirosuri si care poate rezista unor temperaturi de pana la 650 grade C in utilizare continua.

Aplicarea produsului:
Izolare termica si protectia la foc pentru seminee. Ideal pentru seminee cu energie ridicata fara sa degaje mirosuri in timpul utilizarii.

Placile de vata minerala bazaltica Expert CHB se aplica cu partea acoperita cu stratul de aluminiu spre interior. Nu se monteaza placile de vata Expert CHB in contact direct. Intotdeauna se lasa spatiu, de obicei 5 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Knauf Vata minerala bazaltica Knauf DP10 ALU G30 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Knauf Vata minerala bazaltica Knauf DP10 ALU G30 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.