KME Teava cupru colac izolat WICU-FLEX 22x1

TEAVA CUPRU COLAC IZOLAT 22X1 WICU-FLEX Teava din cupru preizolata in polietilena expandata cu celule inchise de o densitate foarte mica, creata pentru proiectarea, instalarea, utilizarea si intretinerea instalatiilor termice. Este ideala pentru instalatii hidro-termo-sanitare, clasificata in CLASA 1 de rezistenta la foc. Izolatia este verificata pana la cele mai mici detalii pentru a corespunde intr-o maniera cat mai buna exigentelor din ce in ce mai mari ale instalatiilor mo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


KME Teava cupru colac izolat WICU-FLEX 22x1

TEAVA CUPRU COLAC IZOLAT 22X1 WICU-FLEX


Teava din cupru preizolata in polietilena expandata cu celule inchise de o densitate foarte mica, creata pentru proiectarea, instalarea, utilizarea si intretinerea instalatiilor termice.

Este ideala pentru instalatii hidro-termo-sanitare, clasificata in CLASA 1 de rezistenta la foc.

Izolatia este verificata pana la cele mai mici detalii pentru a corespunde intr-o maniera cat mai buna exigentelor din ce in ce mai mari ale instalatiilor moderne.

Pelicula protectoare externa este zimtata pentru a permite o aderenta maxima la ciment si pentru a avea o rezistenta optima la agentii externi.

Izolatia este inodora, ne-toxica si este si e produsa ecologic, fara folosirea CFC.

Poate fi folosita in instalatii cu temperaturi de exercitiu cuprinse intre -30ºC si +95ºC.

Teava din cupru se livreaza sub forma de colaci cu lungimea de 50 m.

Cu rezultate exceptionale contra coroziunii, garanteaza reziduri de carbon mult inferioare celor prevazute in norma de productie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KME Teava cupru colac izolat WICU-FLEX 22x1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KME Teava cupru colac izolat WICU-FLEX 22x1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.