Klintensiv PEROKLIN® – Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen, 5 litri

339.86 lei (1 magazin)
PEROKLIN este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor. Formulă eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure. Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni și animale. Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafeţelor care nu sunt utilizate în contact direct cu p ...

Descriere


Klintensiv PEROKLIN® – Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen, 5 litri

PEROKLIN este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor. Formulă eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure.

Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni și animale.

Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafeţelor care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale, din unităţi sanitare, pre-dezinfectarea dispozitivelor medicale înainte de sterilizare, dezinfectarea suprafeţelor şi a obiectelor de inventar din instituţii publice şi private.

 Indicații de utilizare:
Metoda de aplicare Concentraţia soluţiei de lucru / doza de aplicare Timpul de acţiune
Dezinfecţia suprafeţelor: prin pulverizare/sprayere; nebulizare sau pulverizare electrostatică.

Pre-dezinfectarea şi curăţarea instrumentarului medical înainte de sterilizare/prin imersie.
Activitate bactericidă: 20%, 50%

Activitate levuricidă: 20%

Activitate fungicidă: 20%, 50%

Activitate virucidă limitată: 80%

Activitate tuberculocidă: 80%

Activitate sporicidă: nediluat (80%)

5 minute

5 minute

60 minute

5 minute

60 minute

60 minute

- prin pulverizare convenţională cu pulverizator tip trigger: 20-50 ml/m² în funcţie de gradul de luciu al suprafeţelor pe care se aplică;
- prin pulverizare electrostatică: 4,5-7 ml/m² în funcţie de dimensiunea aleasă a particulelor, prin setarea duzei pulverizatorului şi de performanţele aparatului utilizat;
 - prin nebulizare: 8 ml/m³.
 PEROKLIN este utilizat pentru:
 • Dezinfectarea suprafețelor – de diverse tipuri din spitale, clinici, unități primiri urgențe, cabinete medicale;
 • Pre-dezinfectarea dispozitivelor/instrumentarului medical;
 • Dezinfectarea suprafețelor prin nebulizare/pulverizare electrostatică.
 Mod de utilizare:

Se aplică produsul direct pe zona care necesită dezinfectare, utilizând un pulverizator manual. Produsul se aplică uniform pe întreaga suprafață, se lasă să acționeze minim 60 minute. Nu necesită clătire.

Acest produs este destinat pentru uz profesional și se va folosi în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unității medicale. Se utilizează cu mănuși de protecție. Se recomandă a fi manipulat în acord cu cerințele de protecție a personalului (vezi SDS produs). Este contraindicată amestecarea produsului cu alte produse biocide sau detergenți.

Avantajele produsului:

 • dezinfectant concentrat de nivel inalt
 • solutie cu proprietati detergente si dezinfectante
 • fara aldehide
 • actiune biocida certificata
 • produs 99,9% biodegradabil
 • anticoroziv
 • testat conform normelor UE in vigoare

Proprietati:


Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar medical, aeromicroflora si pentru tratarea apei.
dezinfectant pentru dezinfectia terminala a aeromicroflorei (suprafete si volume) pe cale aeriana prin nebulizare sau pulverizare (ceata rece):
 • nu necesita clatire
 • nu decoloreaza
 • nu pateaza suprafetele
 • nu este toxic
 • nu creeaza alergii

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5634BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: peroxid de hidrogen, concentrație în unități metrice 6%. Grupa principală: 1. Tipul de produs: 2.


Producător: S.C. KLINTENSIV S.R.L.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klintensiv PEROKLIN® – Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen, 5 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klintensiv PEROKLIN® – Dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen, 5 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.