Klintensiv KLINOSEPT® - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de alcool, 500 ml

de la 25.13 lei (2 magazine)
Curatarea si dezinfectarea suprafetelor si instrumentelor utilizate in diverse medii de lucru devin esentiale in prevenirea contaminarii cu diversi agenti patogeni.  KLINOSEPT® - dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este un produs gata preparat, cu alcool, conceput pentru dezinfectare rapida prin pulverizarea si stergerea suprafetelor, pieselor de mobilier si a instrumentelor utilizate in diverse domenii profesionale. Igienizeaza eficient suprafetele si instrumentarul din saloan ...

Descriere


Klintensiv KLINOSEPT® - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de alcool, 500 ml

Curatarea si dezinfectarea suprafetelor si instrumentelor utilizate in diverse medii de lucru devin esentiale in prevenirea contaminarii cu diversi agenti patogeni. KLINOSEPT® - dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este un produs gata preparat, cu alcool, conceput pentru dezinfectare rapida prin pulverizarea si stergerea suprafetelor, pieselor de mobilier si a instrumentelor utilizate in diverse domenii profesionale. Igienizeaza eficient suprafetele si instrumentarul din saloanele cosmetice, cabinetele medicale, spatiile de lucru din zonele industriale, farmaceutice, alimentare sau cele din zona HORECA (restaurante, cafenele, hoteluri).

Produsul dezinfecteaza cu succes diverse tipuri de materiale: otel, aluminiu, cupru, silicon si cauciuc. Este utilizat frecvent pentru mentinerea unui mediu sanatos in spatii private sau colectivitati.

Aviz emis de Comisia Naţională pentru produse biocide: Nr. 4818BIO/02/12.24.

Substanta activa: etanol, concentrație în unități metrice 85%.

Avantajele produsului:

  • elimina efecient germenii (30 de secunde)
  • ideal pentru curatarea dispozitivelor de lucru
  • protejeaza impotriva E. coli, Staphylococcus aureus,Pseudomonas, Enterococcus hirae, Candida
  • actiune virucida, fungicida si bactericidă certificata
  • testat conform reglementărilor UE în vigoare

Testati inainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zona mica putin vizibila. O cantitate de 16-20 ml/ m2 este suficienta pentru a umezi suprafetele netede, in conditii normale de temperatura (20-23°C).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klintensiv KLINOSEPT® - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de alcool, 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klintensiv KLINOSEPT® - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU - pe baza de alcool, 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.