Klintensiv DAVERA® HOTELS - Dezinfectant RTU, 5 litri

122.26 lei (1 magazin)
DAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare – este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide si virucide dovedite. Produsul are  AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 18 g%; compusi cuaternari de amoniu, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati ...

Descriere


Klintensiv DAVERA® HOTELS - Dezinfectant RTU, 5 litri

DAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare – este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide si virucide dovedite.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in
unitati metrice 18 g%; compusi cuaternari de amoniu, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 2,8 g%; poli (hexametilenebiguanida), polimer, concentratie in unitati metrice 1,3 g%.

Avantajele produsului:

  • curata si dezinfecteaza intr-o singura procedura
  • elimina germenii intr-un timp scurt
  • compatibil cu diverse suprafete
  • actiune virucida, fungicida si bactericida certificata
  • testat conform reglementărilor UE in vigoare

DAVERA® HOTELS este folosita pentru dezinfectarea suprafetelor din industria HoReCa, institutii publice (unitati de cazare pentru turism colectiv, cum ar fi hoteluri si unitati similare de cazare si alte unitati de cazare de scurta sedere si de tip camping, tabere scolare, sali de conferinta, institutii de invatamant, cladiri de birouri).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klintensiv DAVERA® HOTELS - Dezinfectant RTU, 5 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klintensiv DAVERA® HOTELS - Dezinfectant RTU, 5 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.