Klintensiv DAVERA® F&B - Dezinfectant concentrat pentru suprafetele din bucatariile restaurantelor, 1 litru

67.41 lei (1 magazin)
DAVERA® F&B este un detergent dezinfectant, pentru uz profesional, care igienizeaza cu succes diverse suprafete si echipamente de procesare a alimentelor, echipamente pentru bauturi, aparate pentru deserturi congelate, ustensile alimentare, vase si vesela, sticlarie, blaturi, mese (in restaurante, taverne, baruri, gradinite, hoteluri si alte institutii). Se utilizeaza cu succes si pentru dezinfectarea generala a suprafetelor dure, neporoase (pardoseli, pereti, mese, scaun ...

Descriere


Klintensiv DAVERA® F&B - Dezinfectant concentrat pentru suprafetele din bucatariile restaurantelor, 1 litru

DAVERA® F&B este un detergent dezinfectant, pentru uz profesional, care igienizeaza cu succes diverse suprafete si echipamente de procesare a alimentelor, echipamente pentru bauturi, aparate pentru deserturi congelate, ustensile alimentare, vase si vesela, sticlarie, blaturi, mese (in restaurante, taverne, baruri, gradinite, hoteluri si alte institutii).

Se utilizeaza cu succes si pentru dezinfectarea generala a suprafetelor dure, neporoase (pardoseli, pereti, mese, scaune, spatii destinate bailor si toaletelor etc). Confera siguranta in prepararea si transportarea alimentelor, sprijinind obtinerea unor rezultate consecvente, cu o eficienta imbunatatita si un cost total mai mic.

Aviz emis de Comisia Nationala pentru produse biocide: Nr. 4181BIO/03-04/12.24

Substanta activa:

  • Glutaral (Glutaraldehida), concentratie in unitati metrice 10%
  • Compusi de amoniu cuaternar, benzyl-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 15%

Avantajele produsului:

  • dezinfectant dezodorizant multi-suprafete (inclusiv pentru cele care vin in contact cu alimentele)
  • actiune virucida, fungicida, bactericida, sporicida certificata
  • ideal pentru echipamente de procesare a alimentelor
  • eficient inclusiv pe suprafete dure, neporoase
  • nu contine aldehide sau fenoli

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klintensiv DAVERA® F&B - Dezinfectant concentrat pentru suprafetele din bucatariile restaurantelor, 1 litru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klintensiv DAVERA® F&B - Dezinfectant concentrat pentru suprafetele din bucatariile restaurantelor, 1 litru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.