Klingspor - PS 19 EK - Set foi abrazive rotunde, 125 mm, granulatie 60, fara gauri, 100 bucati

190.92 lei
(1 magazin)
DescriereDiscul abraziv prezinta proprietati excelente pentru slefuirea corespunzatoare a suprafetelor, fiind prevazut in acest scop cu o granulatie de inalta calitate din SiC. Suportul acestui produs este confectionat din hartie de tip E, caracterizata prin excelenta rezistenta la rupere si durata indelungata de viata. Pentru incleiere, Klingspor foloseste o rasina sintetica, ale carei calitati sunt deja testate si consacrate. Rata de indepartare a materialului si durabilitatea sunt e ...

Descriere - Klingspor - PS 19 EK - Set foi abrazive rotunde, 125 mm, granulatie 60, fara gauri, 100 bucati
Descriere

Discul abraziv prezinta proprietati excelente pentru slefuirea corespunzatoare a suprafetelor, fiind prevazut in acest scop cu o granulatie de inalta calitate din SiC. Suportul acestui produs este confectionat din hartie de tip E, caracterizata prin excelenta rezistenta la rupere si durata indelungata de viata. Pentru incleiere, Klingspor foloseste o rasina sintetica, ale carei calitati sunt deja testate si consacrate. Rata de indepartare a materialului si durabilitatea sunt evidente si in cazul acestui produs, convingand chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.


Discul abraziv pentru productia de serie

Klingspor mizeaza la produsele sale abrazive, precum PS 19 EK, pe cea mai ridicata calitate si garanteaza un proces de productie constant. In felul acesta, discurile abrazive dispun in permanenta de proprietati identice, fiind folosite atat in productia de serie cat si la fabricarea de piese individuale. Avantajele granulatiei utilizate sunt duritatea si ascutimea muchiilor. Rata de indepartarea a materialului este excelenta, chiar si materialele greu de aschiat putand fi prelucrate rapid.


Discul abraziv potrivit pentru fiecare aplicatie

Pentru ca utilizatorul sa fie echipat pentru fiecare provocare, Klingspor ofera produsele sale abrazive PS 19 EK in numeroase variante de granulatiei. De la granulatii foarte grosiere pana la cele deosebit de fine, sunt disponibile toate variantele. Este la fel de posibila o indepartare ridicata a materialului, precum si slefuirea fina a suprafetelor. Discurile abrazive sunt compatibile cu toate masinile uzuale, tehnologia cu autofixare permite schimbarea rapida a discurilor uzate. Compania Klingspor este preocupata de usurinta utilizarii produselor sale, de aceea ia in considerare solicitarile individuale ale clientilor sai. La comanda, o gama variata de produse pot fi adaptate cerintelor si lucrarilor specifice, in ceea ce priveste dimensiunile si forma gaurilor de stantare.


Specificații tehnice
Atribute esentiale

Clasa de utilizare Profesionala


Diametru 125 mm


Cantitate 100 buc

Caracteristici operationale

Granulatie granulatie 60


Numar de gauri fara gauri


Domeniu de folosire lemn, vopsea, lac, spaclu, plastic, sticla, piatra

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare Legare: rasina sintetica

Tip granulatie: SiC

Tip de imprastiere: dens

Substrat: E-Hartie

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klingspor - PS 19 EK - Set foi abrazive rotunde, 125 mm, granulatie 60, fara gauri, 100 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klingspor - PS 19 EK - Set foi abrazive rotunde, 125 mm, granulatie 60, fara gauri, 100 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.