Klingspor PS 19 EK Discuri Autofixare, 115 mm Granulă 320 321743

140.97 lei
(1 magazin)
Domenii de aplicareLemnVopseaLacSpacluPlasticSticlaPiatraProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieSiCTip de imprastieredensSubstratE-HârtiePS 19 EK – discul abraziv pentru lemnPrin discul abraziv PS 19 EK, cumpărătorii achiziționează un produs abraziv adecvat pentru prelucrarea numeroaselor materiale precum lemnul, vopseaua, lacul, chitul, materialul plastic, piatra și sticla. Discul abraziv prezintă proprietăți excelente pentru șlefuirea corespunzătoare a supraf ...

Descriere


Klingspor PS 19 EK Discuri Autofixare, 115 mm Granulă 320 321743

Domenii de aplicare
Lemn
Vopsea
Lac
Spaclu
Plastic
Sticla
Piatra
Proprietati
LegareRăşină sintetică
Tip granulatieSiC
Tip de imprastieredens
SubstratE-Hârtie
PS 19 EK – discul abraziv pentru lemn

Prin discul abraziv PS 19 EK, cumpărătorii achiziționează un produs abraziv adecvat pentru prelucrarea numeroaselor materiale precum

  • lemnul,
  • vopseaua,
  • lacul,
  • chitul,
  • materialul plastic, piatra și
  • sticla.

Discul abraziv prezintă proprietăți excelente pentru șlefuirea corespunzătoare a suprafețelor, fiind prevăzut în acest scop cu o granulație de înaltă calitate din SiC. Suportul acestui produs este confecționat din hârtie de tip E, caracterizată prin excelentă rezistență la rupere și durată îndelungată de viață. Pentru încleiere, Klingspor folosește o rășină sintetică, ale cărei calități sunt deja testate și consacrate. Rata de îndepărtare a materialului și durabilitatea sunt evidente și în cazul acestui produs, convingând chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Discul abraziv pentru producția de serie

Klingspor mizează la produsele sale abrazive, precum PS 19 EK, pe cea mai ridicată calitate și garantează un proces de producție constant. În felul acesta, discurile abrazive dispun în permanență de proprietăți identice, fiind folosite atât în producția de serie cât și la fabricarea de piese individuale. Avantajele granulației utilizate sunt duritatea și ascuțimea muchiilor. Rata de îndepărtarea a materialului este excelentă, chiar și materialele greu de așchiat putând fi prelucrate rapid.

Discul abraziv potrivit pentru fiecare aplicație

Pentru ca utilizatorul să fie echipat pentru fiecare provocare, Klingspor oferă produsele sale abrazive PS 19 EK în numeroase variante de granulației. De la granulații foarte grosiere până la cele deosebit de fine, sunt disponibile toate variantele. Este la fel de posibilă o îndepărtare ridicată a materialului, precum și șlefuirea fină a suprafețelor. Discurile abrazive sunt compatibile cu toate mașinile uzuale, tehnologia cu autofixare permite schimbarea rapidă a discurilor uzate. Compania Klingspor este preocupată de ușurința utilizării produselor sale, de aceea ia în considerare solicitările individuale ale clienților săi. La comandă, o gamă variată de produse pot fi adaptate cerințelor și lucrărilor specifice, în ceea ce privește dimensiunile și forma găurilor de ștanțare.

Cititi in continuare
afișează mai puțin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klingspor PS 19 EK Discuri Autofixare, 115 mm Granulă 320 321743 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klingspor PS 19 EK Discuri Autofixare, 115 mm Granulă 320 321743 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.