Klingspor CS 565 Fibrodiscuri, 115 x 22 mm Granulă 80 Gaură în stea 6688

316.46 lei
(1 magazin)
Domenii de aplicareOtel inoxidabilOtelMetal universalProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieZirconiu corundTip de imprastieredensOptim pentru lucrări de șlefuire grosiere – fibrodiscurile Klingspor CS 565Cu fibrodiscurile CS 565 de la Klingspor pot fi executate rapid și eficient lucrări de șlefuire grosiere. Aceste discuri, care se caracterizează, alături de agresivitatea ridicată, printr-un raport preț/calitate deosebit de bun, sunt adecvate pentru utilizarea pe ...

Descriere


Klingspor CS 565 Fibrodiscuri, 115 x 22 mm Granulă 80 Gaură în stea 6688

Domenii de aplicare
Otel inoxidabil
Otel
Metal universal
Proprietati
LegareRăşină sintetică
Tip granulatieZirconiu corund
Tip de imprastieredens
Optim pentru lucrări de șlefuire grosiere – fibrodiscurile Klingspor CS 565

Cu fibrodiscurile CS 565 de la Klingspor pot fi executate rapid și eficient lucrări de șlefuire grosiere. Aceste discuri, care se caracterizează, alături de agresivitatea ridicată, printr-un raport preț/calitate deosebit de bun, sunt adecvate pentru utilizarea pe

  • oțel,
  • inox și
  • alte metale.

CS 565 este disponibil în diferite granulații, cu diverse diametre de găuri și în numeroase mărimi.

Agresivă și cu auto-ascuțire: granulația abrazivă din zirconiu corund

La fibrodiscurile Klingspor CS 565, granulația abrazivă este din zirconiu corund. Această granulație este foarte rezistentă, dură și are o structură uniformă cristalină. Ea se auto-ascute, astfel încât cu discurile pot fi obținute rezultate de șlefuire perfecte perioade îndelungate de timp. Toate tipurile de granulație folosite de Klingspor sunt fabricate în mod sintetic. Astfel ele dispun în permanență de aceleași proprietăți și au în permanență o calitate bună. Un grad mare de îndepărtare a materialului este asigurat prin învelișul dens, pentru că la fibrodiscurile CS 565, aproape întreaga suprafață este acoperită cu granulație abrazivă. Densitatea ridicată a învelișului asigură în plus o durată de viață îndelungată. Alături de granulația abrazivă cu auto-ascuțire de zirconiu corund permit prelucrarea oțelului, inoxului și metalelor cu utilizare redusă de material și costuri corespunzător de mici.

Stratul de acoperire: rășină sintetică rezistentă cu forță adezivă ridicată

La fel ca toate celelalte produse abrazive marca Klingspor, și fibrodiscurile CS 565 sunt prevăzute cu un strat de acoperire din rășină sintetică. Forța adezivă ridicată a acesteia generează o îmbinare strânsă între suport și granulația abrazivă. Stratul de acoperire din rășină sintetică rezistentă ajută în plus granulația abrazivă la forțele laterale care sunt exercitate la șlefuire. Uniformitatea stratului de acoperire este verificată la Klingspor cu ajutorul tehnologiei laser și prin cântăriri ale produselor pe linia de producție. Și în ceea ce privește stratul de acoperire, produsele Klingspor sunt, prin urmare, de o calitate deosebit de bună.

Cititi in continuare
afișează mai puțin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klingspor CS 565 Fibrodiscuri, 115 x 22 mm Granulă 80 Gaură în stea 6688 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klingspor CS 565 Fibrodiscuri, 115 x 22 mm Granulă 80 Gaură în stea 6688 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.