Klingspor CS 561 Fibrodiscuri, 125 x 22 mm Granulă 240 Gaură în stea 11022

271.08 lei
(1 magazin)
Domenii de aplicareOtelMetale neferoaseMetal universalPlasticOtel inoxidabilLemnProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieCorundTip de imprastieredensFibrodiscul CS 561 – discuri abrazive pentru un grad mare de îndepărtare a materialului pe oțel și metale neferoaseCS 561 Fibrodiscurile pentru oțel și metale neferoase au valori foarte bune de îndepărtare a materialului. Legarea cu rășină sintetică face acest produs robust, rezistent și durabil. Fibrodiscurile CS ...

Descriere


Klingspor CS 561 Fibrodiscuri, 125 x 22 mm Granulă 240 Gaură în stea 11022

Domenii de aplicare
Otel
Metale neferoase
Metal universal
Plastic
Otel inoxidabil
Lemn
Proprietati
LegareRăşină sintetică
Tip granulatieCorund
Tip de imprastieredens
Fibrodiscul CS 561 – discuri abrazive pentru un grad mare de îndepărtare a materialului pe oțel și metale neferoase

CS 561 Fibrodiscurile pentru oțel și metale neferoase au valori foarte bune de îndepărtare a materialului. Legarea cu rășină sintetică face acest produs robust, rezistent și durabil. Fibrodiscurile CS 561 sune flexibile și extrem de performante. Disponibil în toate diametrele uzuale din industrie, CS 561 are cea mai mare selecție posibilă pe care o poate oferi gama de produse Klingspor pentru fibrodiscuri. Oferta amplă de granulații diferite transformă CS 561 într-un produs abraziv cu utilizare polivalentă pentru:

  • Metal,
  • Metale neferoase,
  • Material plastic și 
  • Lemn
Structura fibrodiscurilor CS 561

Acest disc abraziv este format dintr-un suport din material compozit, cu mai multe straturi, cu o granulație cu înveliș dens din corund. Legarea granulelor pe suport este realizată cu un adeziv pe bază de rășină sintetică.

Utilizarea fibrodiscurilor CS 561

Fibrodiscurile CS 561 sunt utilizate pe polizoarele unghiulare. Multitudinea de granulații disponibile face discul abraziv CS 561 utilizabil polivalent. La granulațiile medii și fine se atinge un grad mare de îndepărtare a materialului pe oțel și metale neferoase. La granulația mai grosieră, CS 561 poate fi utilizat chiar și pentru lemn sau material plastic. Construcția solidă permite lucrul cu turații foarte ridicate.

Aspectul șlefuirii depinde de suportul de fixare

Prin alegerea suportului de fixare adecvat poate fi influențat decisiv aspectul șlefuirii. Clienții pot alege dintre două suporturi de fixare:

  • Suportul de fixare ST 358 cu duritate medie și neted
  • Suportul de fixare ST 358 A dur și cu nervuri

Suportul de fixare cu duritate medie este adecvat pentru un aspect uniform al șlefuirii și se adaptează flexibil la conturul piesei de prelucrat. Se pretează excelent pentru șlefuirea mai fină, șlefuirea contururilor cât și rotunjirea marginilor. Dacă trebuie efectuate lucrări de șlefuire grosiere, care necesită un grad mare de îndepărtare a materialului, CS 561 este utilizat pe suporturi de fixare dure. Suportul de fixare dur este deosebit depotrivit pentru lucrări de debavurare și pentru ruperea marginilor.

Cititi in continuare
afișează mai puțin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klingspor CS 561 Fibrodiscuri, 125 x 22 mm Granulă 240 Gaură în stea 11022 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klingspor CS 561 Fibrodiscuri, 125 x 22 mm Granulă 240 Gaură în stea 11022 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.