Klingspor AN 400 Benzi tip grilaj, 80 x 133 mm Granulă 80 337892

252.19 lei
(1 magazin)
Domenii de aplicareVopseaLacSpacluGeluri epoxidiceGhipsPereti de ghips-cartonMateriale compoziteLemnMateriale de lemnProprietatiLegareRăşină sinteticăTip granulatieCorundSubstratSită de poliesterSita abrazivă AN 400 KlingsporSita abrazivă AN 400 se caracterizează prin flexibilitatea sa ridicată și găsește în practică numeroase domenii de aplicare. Produsul este potrivit pentru șlefuirea vopselei, lacului, chitului, Gel-Coat, ghipsului, pereților din ghips-carton, materi ...

Descriere


Klingspor AN 400 Benzi tip grilaj, 80 x 133 mm Granulă 80 337892

Domenii de aplicare
Vopsea
Lac
Spaclu
Geluri epoxidice
Ghips
Pereti de ghips-carton
Materiale compozite
Lemn
Materiale de lemn
Proprietati
LegareRăşină sintetică
Tip granulatieCorund
SubstratSită de poliester
Sita abrazivă AN 400 Klingspor

Sita abrazivă AN 400 se caracterizează prin flexibilitatea sa ridicată și găsește în practică numeroase domenii de aplicare. Produsul este potrivit pentru șlefuirea

  • vopselei,
  • lacului,
  • chitului,
  • Gel-Coat,
  • ghipsului,
  • pereților din ghips-carton,
  • materialelor compozite,
  • lemnului și
  • materialelor pe bază de lemn.

Datorită structurii deschise a sitei, este posibilă o aspirație eficientă a prafului, și pe întreaga suprafață. Șlefuirea lipsită de praf prelungește în mod semnificativ durata de viață a uneltei, crește timpul de lucru efectiv prin diminuarea întreruperilor, și îmbunătățește protecția muncii în timpul utilizării. Utilizatorii vor aprecia reducerea prafului generat la locul de muncă. Produsul nu este dependent de sistemele de găuri de aspirație existente pe mașină. Utilizatorii profesioniști sau amatori vor beneficia în aceeași măsură de avantajele utilizării universale oferite de sita abrazivă pentru proiectele lor.

Sita abrazivă potrivită pentru fiecare aplicație

Prin sita abrazivă AN 400, cumpărătorii achiziționează un produs abraziv potrivit pentru fiecare sarcină. Acest lucru este asigurat de gama variată de granulații oferite: Sitele abrazive sunt disponibile în granulații de la grosier până la fin pentru fiecare tip de prelucrare a suprafețelor. Klingspor utilizează granula de înaltă calitate corund, cu care pot fi obținute cele mai bune rezultate posibile. Ca suport este folosit o sită de poliester rezistentă la rupere. Produsul își va păstra calitatea superioară pe perioade îndelungate de utilizare, în timp suprafețele vor fi tratate uniform cu ajutorul acestor foi abrazive.

Sita abrazivă ușor de utilizat pentru cele mai ridicate exigențe

Firma Klingspor are grijă ca sita abrazivă – ca de altfel toate produsele abrazive - să atingă permanent o performanță excelentă și să fie ușor de folosit. Sita abrazivă AN 400 poate fi utilizată pe toate șlefuitoarele cu vibraţii uzuale și este folosită pentru șlefuirea suprafețelor. Sistemul de montaj cu autofixare, permite atașarea de unealtă în mod confortabil, sigur și rapid. Alături de consultanță de specialitate și portofoliul extins de produse, Klingspor oferă și soluții personalizate, adaptate nevoilor clienților. La comandă, dimensiunile produsului pot fi adaptate pentru fiecare aplicație sau unealtă specifică, conform solicitărilor clienților. Reflectând politica Klingspor de maximă satisfacție a nevoilor clienților, aceste servicii asigură că produsele companiei pot îndeplini chiar și cele mai înalte și exigente standarde.

Cititi in continuare
afișează mai puțin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klingspor AN 400 Benzi tip grilaj, 80 x 133 mm Granulă 80 337892 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klingspor AN 400 Benzi tip grilaj, 80 x 133 mm Granulă 80 337892 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.