KitchenCraft Cântar de bucătărie Classic Collection, crem

269.00 lei (1 magazin)
Adori mirosul și aroma prăjiturilor pregătite în copilărie de bunica și gustul unei limonade de casă cu fructe proaspete din grădină? Ingredientele necesare pentru rețelele de la bunica trebuie măsurate cu exactitate. De aceea alege un cântar cu design retro din colecția Living Nostalgia pentru a recrea atmosfera liniștită și plină de savoare din copilărie! ...

Descriere


KitchenCraft Cântar de bucătărie Classic Collection, crem

Adori mirosul și aroma prăjiturilor pregătite în copilărie de bunica și gustul unei limonade de casă cu fructe proaspete din grădină? Ingredientele necesare pentru rețelele de la bunica trebuie măsurate cu exactitate. De aceea alege un cântar cu design retro din colecția Living Nostalgia pentru a recrea atmosfera liniștită și plină de savoare din copilărie!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KitchenCraft Cântar de bucătărie Classic Collection, crem de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KitchenCraft Cântar de bucătărie Classic Collection, crem sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.