Kinderkraft 2 in 1 Horse Pink

Kinderkraft - Balansoar cu roti 2 in 1 Horse Pink Balansoar cu roti 2 in 1 Horse Pink de la KinderKraft face plimbarea cat mai placuta datorita rotilor si este un prieten de plus adorabil, copilul tau o va iubi absolut . Balansoarul este o jucarie reglabila dubla actiune " rock and ride " dispune de o baza unica reglabila care se transforma cu usurinta de la un balansoar la o masinuta. Balansoarul sporeste dezvoltarea copilui tau , prin vedere , atingere , sunet , exercitii fizi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kinderkraft 2 in 1 Horse Pink

Kinderkraft - Balansoar cu roti 2 in 1 Horse Pink Balansoar cu roti 2 in 1 Horse Pink de la KinderKraft face plimbarea cat mai placuta datorita rotilor si este un prieten de plus adorabil, copilul tau o va iubi absolut .

Balansoarul este o jucarie reglabila dubla actiune " rock and ride " dispune de o baza unica reglabila care se transforma cu usurinta de la un balansoar la o masinuta.

Balansoarul sporeste dezvoltarea copilui tau , prin vedere , atingere , sunet , exercitii fizice , echilibru , abilitatile motorii fine , imaginatie si multe sunete.

Construit cu un cadru din lemn masiv , roti din lemn , manere si suporturi pentru picioare , sunete.

Materiale sunt foarte moi la atingere , non-alergice

Balansoarul are dubla functionalitate se poate folosi si in casa si afara , mai ales datorita faptului ca are roti.

Dimensiuni: 61cm x 34cm x 59cm.

Greutate : de la 8 luni pana la 25 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kinderkraft 2 in 1 Horse Pink de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kinderkraft 2 in 1 Horse Pink sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.