Kian Cosmetics Colorant natural pentru păr, Sonia Henna negru, 100 g

Henna este un produs vegetal natural care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna ( Lawsonia inermis ) care au fost apoi pulverizate. Frunzele de Henna au fost folosite încă din antichitate ca un colorant natural care conferă părului strălucire , suplețe, rezistență, fiind astfel un excelent regenerator al părului . Planta Henna are proprietăți antibacteriene și antifungice fiind foarte utilă și pentru tratarea eczemelor . Mod de utilizare: Se amestecă pu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kian Cosmetics Colorant natural pentru păr, Sonia Henna negru, 100 g

Henna este un produs vegetal natural care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna ( Lawsonia inermis ) care au fost apoi pulverizate.


Frunzele de Henna au fost folosite încă din antichitate ca un colorant natural care conferă părului strălucire , suplețe, rezistență, fiind astfel un excelent regenerator al părului .

Planta Henna are proprietăți antibacteriene și antifungice fiind foarte utilă și pentru tratarea eczemelor .

Mod de utilizare: Se amestecă puberea de Henna cu puțină apă fierbinte. Pentru a mări efectul nutritiv asupra rădăcinii firului de păr se poate adăuga și un gălbenuș de ou și o lingură de ulei de măsline. Se amestecă bine până când rezultă pastă o uniformă.

Se aplică pasta în mod uniform de la rădăcină până la vârful firelor de păr. Se acoperă capul și se lăsă astfel timp de aproximativ 2 ore, apoi se clătește părul cu apă călduță fără șampon.

Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasă deoarece ea nu este doar o simplă vopsire a părului ci reprezintă totodată și un tratament de tonifiere a părului , tratament care este cunoscut și folosit de mii de ani.


Cod producator: Kian Cosmetics

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kian Cosmetics Colorant natural pentru păr, Sonia Henna negru, 100 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kian Cosmetics Colorant natural pentru păr, Sonia Henna negru, 100 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.