Keyshot 9 Pro Floating

14 704.00 lei (1 magazin)
KeyShot 9 Pro Floating KeyShot 9 Pro Floating este licenţa floating a KeyShot Pro. Acesta vă permite rularea KeyShot pe mai multe maşini (cumpăraţi mai multe licențe pentru a rula simultan), în timp ce licență(le) este (sunt) servite de un server central, folosind FlexNet de la Flexera. Acesta include, de asemenea, Animation add-on. Aici este o listă detaliată de caracteristici: All KeyShot Pro features KeyShot Animation FlexNet based server license (Windows, Mac OS X, L ...

Descriere


Keyshot 9 Pro Floating

KeyShot 9 Pro Floating
KeyShot 9 Pro Floating este licenţa floating a KeyShot Pro. Acesta vă permite rularea KeyShot pe mai multe maşini (cumpăraţi mai multe licențe pentru a rula simultan), în timp ce licență(le) este (sunt) servite de un server central, folosind FlexNet de la Flexera. Acesta include, de asemenea, Animation add-on. Aici este o listă detaliată de caracteristici:
All KeyShot Pro features
KeyShot Animation
FlexNet based server license (Windows, Mac OS X, Linux)
Floating license manager
Floating license borrowing
Camera animation
Part and object animation
Multiple turntable animations
Interactive setup, editing and playback in realtime
Individual frame output
Compiled movie output (Quicktime, AVI, FLV)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Keyshot 9 Pro Floating de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Keyshot 9 Pro Floating sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.