Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Kiwi

Kevin Levrone  Levro Pump 30serv  face parte din categoria PreWorkout, acesta suplimenteaza dieta cu multe substante active, cum ar fi arginina alfacetoglutarat, malat de citrulina, beta-alanina, taurina si sulfat de agmatina. Acest produs este recomandat pentru adulti, activi fizic, in perioadele cele mai extenuante, antrenament prelungit si forta de antrenament. Seria Levrone Signature este o marca de produse revolutionare pe care Kevin Levrone le-a pregatit special pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Kiwi

Kevin Levrone Levro Pump 30serv face parte din categoria PreWorkout, acesta suplimenteaza dieta cu multe substante active, cum ar fi arginina alfacetoglutarat, malat de citrulina, beta-alanina, taurina si sulfat de agmatina. Acest produs este recomandat pentru adulti, activi fizic, in perioadele cele mai extenuante, antrenament prelungit si forta de antrenament. Seria Levrone Signature este o marca de produse revolutionare pe care Kevin Levrone le-a pregatit special pentru dvs. Produsele de cea mai inalta calitate, cea mai buna tehnologie din clasa si culturismul dovedit fac Levrone Signature Series extrem de unic in piata de suplimente saturate pentru dieta.Compozitie nutritiva per 12g:
Beta-Alanina400mg
Taurina1000mg
Citrulina malate1500mg
Arginine AKG3000mg
Tyrosine1000mg
Caffeine200mg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Kiwi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Kiwi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.