Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Exo Grape

118.00 lei (1 magazin)
Kevin Levrone  Levro Pump 30serv  face parte din categoria PreWorkout, acesta suplimenteaza dieta cu multe substante active, cum ar fi arginina alfacetoglutarat, malat de citrulina, beta-alanina, taurina si sulfat de agmatina. Acest produs este recomandat pentru adulti, activi fizic, in perioadele cele mai extenuante, antrenament prelungit si forta de antrenament. Seria Levrone Signature este o marca de produse revolutionare pe care Kevin Levrone le-a pregatit special pentru ...

Descriere


Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Exo Grape

Kevin Levrone Levro Pump 30serv face parte din categoria PreWorkout, acesta suplimenteaza dieta cu multe substante active, cum ar fi arginina alfacetoglutarat, malat de citrulina, beta-alanina, taurina si sulfat de agmatina. Acest produs este recomandat pentru adulti, activi fizic, in perioadele cele mai extenuante, antrenament prelungit si forta de antrenament. Seria Levrone Signature este o marca de produse revolutionare pe care Kevin Levrone le-a pregatit special pentru dvs. Produsele de cea mai inalta calitate, cea mai buna tehnologie din clasa si culturismul dovedit fac Levrone Signature Series extrem de unic in piata de suplimente saturate pentru dieta.
Compozitie nutritiva per 12g:

Beta-Alanina   400mg
Taurina   1000mg
Citrulina malate   1500mg
Arginine AKG   3000mg
Tyrosine   1000mg
Caffeine   200mg
   

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Exo Grape de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kevin Levrone Levro Pump 30 serv Exo Grape sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.