Kettler Aparat de vaslit Coach 2

4 409.02 lei
(1 magazin)
Design-ul de ultima generatie, dinamic, confera unicitate produsului. Sine realizate din aluminium pentru a avea o mișcare deosebit de lină și o ghidare extra pentru persoane cu înălțimea de până la 2 metri.Ergonomie optimizată, cu o poziție foarte comodă pentru utilizator, design verificat de către profesioniști in domeniul aparatelor de vaslit. Computer de antrenament cu afișaj LCD clarAfișare permanentă pentru 8 valori de antrenament și navigare extrem de simplă do ...

Descriere


Kettler Aparat de vaslit Coach 2

Design-ul de ultima generatie, dinamic, confera unicitate produsului. Sine realizate din aluminium pentru a avea o mișcare deosebit de lină și o ghidare extra pentru persoane cu înălțimea de până la 2 metri.

Ergonomie optimizată, cu o poziție foarte comodă pentru utilizator, design verificat de către profesioniști in domeniul aparatelor de vaslit. Computer de antrenament cu afișaj LCD clar
Afișare permanentă pentru 8 valori de antrenament și navigare extrem de simplă doar cu un singur buton.

Conectați-vă la APP (de exemplu, KETTMaps), ceasuri sportive și monitoare pentru ritmul cardiac prin intermediul BLUETOOTH. Certifiare: clasa S conform DIN EN 20957.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kettler Aparat de vaslit Coach 2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kettler Aparat de vaslit Coach 2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.