Kenwood JE280

Storcator de citrice Kenwood JE280 Proiectat elegant, Citrus Press JE280 va arata foarte bine în bucatarie și este excelent pentru stoarcerea tuturor tipurilor de citrice. Confort Motor de 40 W cu un con de rotație cu doua cai pentru a extrage cât mai mult suc posibil din fructe. Spatiu generos, de 1 litru transparent, astfel încât sa puteți vedea cu ușurința cât de mult suc ati facut, și are un jgheab pentru turnarea ușoara. Când ați terminat, conul, se filtr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kenwood JE280

Storcator de citrice Kenwood JE280

Proiectat elegant, Citrus Press JE280 va arata foarte bine în bucatarie și este excelent pentru stoarcerea tuturor tipurilor de citrice.

Confort

Motor de 40 W cu un con de rotație cu doua cai pentru a extrage cât mai mult suc posibil din fructe. Spatiu generos, de 1 litru transparent, astfel încât sa puteți vedea cu ușurința cât de mult suc ati facut, și are un jgheab pentru turnarea ușoara.

Când ați terminat, conul, se filtreaza. Capacul de praf și ulciorul toate acestea pot merge direct în mașina de spalat vase pentru curațare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kenwood JE280 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kenwood JE280 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.