Kensington Kit Tastatura si Mouse Wireless, negru ProFit Ergo EK75406UK

de la 517.65 lei
(5 magazine)
Designul aprobat de ergonomisti, vă poziționează mâna pentru un confort sporit.- Tastatură înclinată, cu înclinare inversă reglabilă, poziționează mâinile, încheieturile și antebrațele pentru confort și o alinierea neutră- Suportul înclinat pentru încheietura mâinii este încorporat, dintr-un material moale și ajuta la relaxarea muschilor, avand încheietura mâinilor relaxata.- Conexiune dubla cu criptare AES ...

Descriere


Kensington Kit Tastatura si Mouse Wireless, negru ProFit Ergo EK75406UK

Designul aprobat de ergonomisti, vă poziționează mâna pentru un confort sporit.
- Tastatură înclinată, cu înclinare inversă reglabilă, poziționează mâinile, încheieturile și antebrațele pentru confort și o alinierea neutră
- Suportul înclinat pentru încheietura mâinii este încorporat, dintr-un material moale și ajuta la relaxarea muschilor, avand încheietura mâinilor relaxata.
- Conexiune dubla cu criptare AES pe 128 de biți oferă flexibilitatea de 2,4 GHz și Bluetooth 4.0 LE, cu criptare de nivel guvernamental.
- Tastele silențioase înseamnă că tastarea este ușoară si non-perturbatoare. Tastele rezistente la apa, fac curățarea rapidă și ușoară.
- Receptor înlocuibil - dacă receptorul dvs. este pierdut sau deteriorat vreodată, pur și simplu cumpărați unul nou, asociați-l cu mouse-ul și sunteți gata.
- Comutatorul de economisire a energiei în trei moduri, vă permite să comutați între 2,4 GHz, Bluetooth și Off pentru o durată optimă de viață a bateriei.
- Mouse cu cinci butoane (inclusiv înainte și înapoi) ce ajuta la îmbunătățirea navigatiei și productivitatii
- Blocarea majusculelor, blocarea numerelor, blocarea derularii și tastele F, sunt caracteristici populare care fac tastarea și navigarea mai ușoare și mai eficiente.

Cu o tastatură despărțită și înclinată cu înclinare inversă reglabilă, suport încorporat pentru încheietura mâinii și prindere neutră, tastatura și mouse-ul fără fir Pro Fit® Ergo aprobate de ergonom vă poziționează mâinile pentru un confort îmbunătățit.
Caracteristicile includ dual wireless (2,4 GHz și Bluetooth 4.0 LE) cu criptare AES pe 128 de biți, tastare și clic silențioase, taste anti-scurgeri, taste F pentru comenzi rapide, blocare majuscule, blocare numerică și blocare defilare, indicatoare luminoase ale bateriei, mouse cu cinci butoane (inclusiv înainte și înapoi), comutatoare de economisire a energiei în trei moduri și un receptor înlocuibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kensington Kit Tastatura si Mouse Wireless, negru ProFit Ergo EK75406UK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kensington Kit Tastatura si Mouse Wireless, negru ProFit Ergo EK75406UK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.