Kemot Convertor semnal Hi-Low URZ0570

48,00 lei (1 magazin)
Rolul adaptorului Hi-Low este de a reduce nivelul de iesire redat pe iesirile pentru difuzoare ale player-elor la un nivel mai mic, care sa permita montajul unui amplificator fara a-l strica si fara a distorsiona sunetul, in gama de frecvente audio 20 Hz - 20 kHz. Caracteristici tehnice: - convertor de nivel semnal pe 2 canale, reglabil - domeniu reglaj iesire: 50% - putere audio maxima aplicata la intrare: 100 W - dimensiuni (mm): 90 x 65 x 27 Culori fire (intrare convert ...

Descriere


Kemot Convertor semnal Hi-Low URZ0570

Rolul adaptorului Hi-Low este de a reduce nivelul de iesire redat pe iesirile pentru difuzoare ale player-elor la un nivel mai mic, care sa permita montajul unui amplificator fara a-l strica si fara a distorsiona sunetul, in gama de frecvente audio 20 Hz - 20 kHz.

Caracteristici tehnice:

- convertor de nivel semnal pe 2 canale, reglabil
- domeniu reglaj iesire: 50%
- putere audio maxima aplicata la intrare: 100 W
- dimensiuni (mm): 90 x 65 x 27

Culori fire (intrare convertor):

GREEN – verde
BROWN – maro
GRAY – gri
BLACK – negru

Iesirile catre amplificator se conecteaza cu cabluri prevazute cu mufe RCA (nu sunt incluse in colet).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kemot Convertor semnal Hi-Low URZ0570 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kemot Convertor semnal Hi-Low URZ0570 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.