Kela Tigaie pentru servire din inox cu capac Flavoria, ø 28 cm

469.00 lei
(1 magazin)
Tigaia este fabricată din inox, iar baza stratificată anti aderentă favorizează stocarea termică, o distribuție optimă a căldurii și economisește energie .Un alt avantaj este rezistența ridicată la șocurile termice. Rezistă până la 180 ° C și fără capac până la 220 ° C. La colecția Flavoria de vase pentru gătit de la brandul german Kela vei descoperi materiale de calitate, cât și o manoperă de primă clasă.Vasele pot fi folosite pe toate tipurile de plite ...

Descriere


Kela Tigaie pentru servire din inox cu capac Flavoria, ø 28 cm

Tigaia este fabricată din inox, iar baza stratificată anti aderentă favorizează stocarea termică, o distribuție optimă a căldurii și economisește energie .Un alt avantaj este rezistența ridicată la șocurile termice. Rezistă până la 180 ° C și fără capac până la 220 ° C. La colecția Flavoria de vase pentru gătit de la brandul german Kela vei descoperi materiale de calitate, cât și o manoperă de primă clasă.Vasele pot fi folosite pe toate tipurile de plite, inclusiv pe cea cu inducție. Deși tigaia este adecvată pentru mașina de spălat vase, este recomandată spălarea manuală.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kela Tigaie pentru servire din inox cu capac Flavoria, ø 28 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kela Tigaie pentru servire din inox cu capac Flavoria, ø 28 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.