KBT Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu

de la 202.31 lei
(7 magazine)
Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu  Descriere: Leagan copii 3 in1 PP verde turcoaz portocaliuLeaganul pentru copii 3 in 1 este mult mai distractiv prin prisma faptului ca intampina copilul in etapele de crestere. Spatarul poate fi comutat in 2 pozitii, are sistem de siguranta si centura ce se pot monta si demonta odata cu cresterea copilului. Este confectionat din plastic injectat HDPE de inalta calitate, sistemele de printere sunt fobricate din otel galvanizat, iar l ...

Descriere


KBT Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu

Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu 

Descriere:
Leagan copii 3 in1 PP verde turcoaz portocaliuLeaganul pentru copii 3 in 1 este mult mai distractiv prin prisma faptului ca intampina copilul in etapele de crestere.
Spatarul poate fi comutat in 2 pozitii, are sistem de siguranta si centura ce se pot monta si demonta odata cu cresterea copilului.
Este confectionat din plastic injectat HDPE de inalta calitate, sistemele de printere sunt fobricate din otel galvanizat, iar legaturile sforilor din polipropilen negru.
Dimensiuni: 456 x 300 x 465 mm
Distanta de prindere: 1,95 - 2,40 m Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KBT Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KBT Leagan Copii 3 In1 Pp Var Verde Turcoaz Portocaliu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.