Kaspersky Safe KIDS 1 PC ani: 1, reinnoire

46.00 lei (1 magazin)
Kaspersky Safe Kids monitorizeaza siguranta copiilor dvs. pe internet si in viata de zi cu zi. Dvs. decideti ce este sigur pentru copiii dvs.: ce site-uri web pot accesa, cat de departe de acasa se pot plimba si cate ore pot petrece la computer sau pe smartphone. Aplicatia asigura respectarea de catre copii a regulilor setate de dvs. Kaspersky Safe Kids este potrivita pentru copiii de toate varstele. Cand specificati anul nasterii copilului in Kaspersky Safe Kids, aplicatia alege auto ...

Descriere


Kaspersky Safe KIDS 1 PC ani: 1, reinnoire

Kaspersky Safe Kids monitorizeaza siguranta copiilor dvs. pe internet si in viata de zi cu zi. Dvs. decideti ce este sigur pentru copiii dvs.: ce site-uri web pot accesa, cat de departe de acasa se pot plimba si cate ore pot petrece la computer sau pe smartphone. Aplicatia asigura respectarea de catre copii a regulilor setate de dvs.
Kaspersky Safe Kids este potrivita pentru copiii de toate varstele. Cand specificati anul nasterii copilului in Kaspersky Safe Kids, aplicatia alege automat setarile potrivite pentru varsta respectiva.
Cand copiii dvs. navigheaza pe internet, Kaspersky Safe Kids va ajuta sa efectuati urmatoarele:
Sa afisati copiilor dvs. numai rezultate de cautare pe Internet sigure. De exemplu, Kaspersky Safe Kids ascunde paginile cu continut pentru adulti.
Impiedicati accesarea de catre copiii dvs. a site-urilor web nesigure restrictionand o anumita categorie (precum site-uri de jocuri de noroc).
Aflati care site-uri web au fost accesate de copiii dvs.
Aflati despre postarile pe retele de socializare ale copiilor dvs. si despre prietenii cu care pot comunica copiii dvs.
Sa va ajutati copiii sa petreaca mai putin timp pe internet setand limitele de timp pentru utilizarea acestuia.
Blocati accesul la toate site-urile web, daca este necesar.
Cand copiii dvs. petrec timp pe computer, Kaspersky Safe Kids va ajuta sa efectuati urmatoarele:
Sa aflati cat de mult timp au petrecut copiii dvs. pe dispozitive.
Sa va ajutati copiii sa petreaca mai putin timp pe dispozitive setand limitele de timp pentru utilizarea dispozitivelor.
Sa limitati utilizarea de aplicatii specifice sau utilizarea tuturor aplicatiilor dintr-o anumita categorie (precum jocuri pe computer) pentru a va ajuta copiii sa aloce timp suficient pentru teme sau pentru alte activitati.
Sa blocati utilizarea aplicatiilor care nu sunt potrivite pentru copiii dvs. din cauza varstei acestora.
Aflati cu cine pot comunica telefonic sau prin mesaje SMS copiii dvs. Aceasta functie este disponibila numai pe dispozitivele mobile Android.
Cand nu sunteti impreuna cu copiii dvs., Kaspersky Safe Kids va ajuta sa efectuati urmatoarele:
Sa verificati locatia copiilor dvs. pe o harta.
Sa configurati o zona sigura pe o harta si sa primiti notificari in cazul in care copiii dvs. merg in afara zonei sigure.
Sa primiti alerte privind activitatea copiilor prin e-mail sau notificari pe smartphone.
Sa primiti si sa raspundeti la solicitari efectuate de copiii dvs. prin Kaspersky Safe Kids.
Kaspersky Safe Kids poate fi instalata pe dispozitive Windows, macOS, Android si iOS.
Setari Kaspersky Safe Kids
Schimbati setarile implicite ale Kaspersky Safe Kids si vizualizati rapoarte privind activitatea copiilor dvs. in sectiunea Copii de pe myKaspersky. Pentru a va autentifica in My Kaspersky, aveti nevoie de un cont pe my.kaspersky.com
De asemenea, puteti instala Kaspersky Safe Kids pe smartphone, seta aplicatia pentru utilizarea de catre parinte si verifica setari, notificari si rapoarte in aplicatie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaspersky Safe KIDS 1 PC ani: 1, reinnoire de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaspersky Safe KIDS 1 PC ani: 1, reinnoire sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.