Kaspersky KL4863XAKFS3Y25

1 903.36 lei
(1 magazin)
KL4863XAKFS3Y25 - Nivelul Kaspersky „Select” include instalare si protectie pentru dispozitivele mobile, prin intermediul modulului Administrare a dispozitivelor mobile (MDM), precum si anti-malware pentru mobil. Instrumentele de control al endpoint-urilor (web, dispozitive si aplicatii) ajuta compania sa aplice politici IT, pastrând in siguranta elementele esentiale ale mediului IT. Instrumente pentru a activa o forta de munca mobila, a asigura conformitatea politicilor IT, precu ...

Descriere


Kaspersky KL4863XAKFS3Y25

KL4863XAKFS3Y25 - Nivelul Kaspersky „Select” include instalare si protectie pentru dispozitivele mobile, prin intermediul modulului Administrare a dispozitivelor mobile (MDM), precum si anti-malware pentru mobil. Instrumentele de control al endpoint-urilor (web, dispozitive si aplicatii) ajuta compania sa aplice politici IT, pastrând in siguranta elementele esentiale ale mediului IT. Instrumente pentru a activa o forta de munca mobila, a asigura conformitatea politicilor IT, precum si pentru a bloca malware-ul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaspersky KL4863XAKFS3Y25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaspersky KL4863XAKFS3Y25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.