Kaspersky Internet Security for Android 1 device 2 ani Licenta noua

de la 76.00 lei
(2 magazine)
KL1091XDADS - Caracteristici ale produsului: ► Protecție antivirus - acționează ca un program de curățare a virusului, blocând automat malware și multe altele pe telefoanele și tabletele dvs.► Verificare de fond - scanează la cerere și în timp real viruși, spyware, ransomware și troieni ► Găsiți telefonul meu - localizează și blochează telefonul sau tableta Android dacă este pierdut sau furat ► Anti-furt - protejează informațiile personale împotriva hoț ...

Descriere


Kaspersky Internet Security for Android 1 device 2 ani Licenta noua

KL1091XDADS - Caracteristici ale produsului: ► Protecție antivirus - acționează ca un program de curățare a virusului, blocând automat malware și multe altele pe telefoanele și tabletele dvs.► Verificare de fond - scanează la cerere și în timp real viruși, spyware, ransomware și troieni ► Găsiți telefonul meu - localizează și blochează telefonul sau tableta Android dacă este pierdut sau furat ► Anti-furt - protejează informațiile personale împotriva hoților, ștergându-le de pe dispozitiv ► Blocarea aplicației - vă permite să adăugați un cod secret pentru a vă accesa mesajele private, fotografiile și multe altele ► Anti-Phishing - vă păstrează informațiile financiare sigure atunci când faceți cumpărături și/sau plati online ► Filtru web - filtrează link-urile și site-urile periculoase când sunteti online Kaspersky Internet Security pentru Android include:Protecție antivirus Dacă verificarea noastră de fond detectează malware, Kaspersky Internet Security pentru Android, acționează ca un program de curățare a virusului - blocarea virușilor și a aplicațiilor, linkurilor și fișierelor periculoase. Verificare de fond Antivirusul nostru pentru Android scanează aplicațiile descărcate pentru malware, ransomware, phishing, spyware și alte infecții folosind o verificare de fond pentru a vă oferi o protecție antivirus excepțională, protejându-vă astfel dispozitivele împotriva amenințărilor. Blocarea aplicației Funcția noastră de blocare a aplicațiilor vă protejează conversaţ iile private și informațiile financiare cu un cod secret care vă permite să accesați aplicații confidențiale selectate de dvs. În plus, ascunde datele dvs. sensibile (mesaje, fotografii, fișiere și multe altele) de pe dispozitiv. Găsiți telefonul meu Kaspersky Internet Security pentru Android vă ajută să urmăriți și să găsiți telefonul sau tableta pierdută. Puteți porni o alarmă pe dispozitiv de la distanță, blocați și localizați telefonul, ștergeți informațiile personale - inclusiv mesaje, fotografii și videoclipuri - și puteți face o poză persoanei care folosește dispozitivul dvs. in cazul în care este furat. Blocați site-urile și legăturile periculoase când sunteți online Puternicul nostru antivirus pentru Android vă protejează dispozitivul împotriva amenințărilor de pe Internet în timp ce navigați prin blocarea phishingului. Acesta este motivul pentru care programul nostru de curățare a virusului oferă o protecție remarcabilă împotriva virusului și vă ajută să vă păstrați confidențialitatea și datele financiare sensibile în siguranță atunci când faceţi cumpărături online.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaspersky Internet Security for Android 1 device 2 ani Licenta noua de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaspersky Internet Security for Android 1 device 2 ani Licenta noua sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.