Kaspersky AntiVirus 5 PC ani: 1, reinnoire

de la 85.48 lei (12 magazine)
Kaspersky Anti-Virus ofera protectie exhaustiva impotriva diferitelor tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Anti-Virus pentru a va oferi o protectie complexa. Protectia computerului Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora. Pe langa protectia in ...

Descriere


Kaspersky AntiVirus 5 PC ani: 1, reinnoire

Kaspersky Anti-Virus ofera protectie exhaustiva impotriva diferitelor tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Anti-Virus pentru a va oferi o protectie complexa.
Protectia computerului
Fiecare tip de amenintare este tratat de o componenta de protectie dedicata. Puteti activa si dezactiva componentele de protectie si puteti configura setarile acestora.
Pe langa protectia in timp real furnizata de componentele de securitate, va recomandam scanarea regulata a computerului pentru virusi si alte programe malware. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice posibila raspandire a programelor rau intentionate care nu au fost descoperite de componentele protectiei; de exemplu, pentru ca securitatea a fost setata la un nivel scazut sau din alte motive.
Pentru a mentine la zi aplicatia Kaspersky Anti-Virus, trebuie sa actualizati modulele de baze de date si de aplicatii utilizate de aplicatie.
Unele activitati specifice care trebuie executate ocazional (cum ar fi eliminarea urmelor activitatii utilizatorului in sistemul de operare) sunt efectuate utilizand instrumente avansate si experti.
Antivirus pentru fisiere
Componenta Antivirus pentru fisiere impiedica infectarea sistemului de fisiere din computer. Componenta porneste la pornirea sistemului de operare, ramane rezidenta in memoria RAM a computerului si scaneaza toate fisierele deschise, salvate sau lansate pe computer si pe toate unitatile conectate. Kaspersky Anti-Virus intercepteaza orice incercare de accesare a unui fisier si scaneaza fisierul pentru identificarea virusilor si altor programe malware cunoscute. Accesul in continuare la fisier este permis numai daca fisierul nu este infectat sau daca este dezinfectat cu succes de catre aplicatie. Daca, dintr-un anumit motiv, un fisier nu poate fi dezinfectat, acesta este sters. O copie a fisierului va fi mutata in Carantina cand se intampla acest lucru. Daca un fisier infectat este plasat in acelasi loc in care era fisierul sters cu acelasi nume, Carantina salveaza numai copia ultimului fisier. Copia fisierului anterior cu acelasi nume nu se salveaza.
Antivirus pentru e-mail
Antivirusul pentru e-mail scaneaza mesajele de e-mail primite si expediate de pe computer. Mesajul de e-mail este disponibil destinatarului numai daca nu contine obiecte periculoase.
Antivirus pentru Web
Antivirusul pentru web intercepteaza si blocheaza executarea de scripturi de pe site-uri web daca acestea reprezinta o amenintare. De asemenea, Antivirusul pentru web monitorizeaza intregul trafic web si blocheaza accesul la site-uri web periculoase.
Antivirus MI
Antivirusul MI asigura utilizarea in siguranta a clientilor MI. Componenta protejeaza informatiile transmise spre computer prin protocoale de MI. Antivirusul MI asigura functionarea in siguranta a diferitelor aplicatii de mesagerie instantanee.
Monitorizare sistem
Componenta Monitorizare sistem deruleaza inapoi modificarile facute de malware sistemului de operare.
Aceasta componenta ofera protectie impotriva programelor malware, inclusiv:
Exploatari
Programe care blocheaza ecranul
Programe de criptare
Ransomware care cripteaza date sau blocheaza accesul la fisiere sau la sistem si extorcheaza rascumpararea pentru restaurarea fisierelor sau accesul la acestea
Nu este recomandata dezactivarea acestei componente.
Blocare atacuri de retea
Blocare atacuri de retea se incarca la pornirea sistemului de operare si urmareste traficul de retea de intrare pentru activitati caracteristice atacurilor de retea. Cand se detecteaza o incercare de atac asupra computerului, Kaspersky Anti-Virus blocheaza orice activitate de retea a computerului atacator tintita impotriva computerului dvs.
Anti-Phishing
Componenta Anti-Phishing permite verificarea adreselor URL pentru a afla daca acestea sunt incluse in lista de adrese URL de phishing. Aceasta componenta este incorporata in Antivirusul pentru Web si Antivirusul MI.
Tastatura de pe ecran
Tastatura de pe ecran impiedica interceptarea datelor introduse de la tastatura hardware si protejeaza datele personale impotriva incercarilor de interceptare cu ajutorul capturilor de ecran.
My Kaspersky
Daca pe un computer este instalat Kaspersky Anti-Virus, puteti sa gestionati la distanta protectia acestui computer de pe site-ul web My Kaspersky.
Conexiune sigura
Kaspersky Anti-Virus iti protejeaza datele la conectarea la retele Wi-Fi nesigure.
Cerinte de sistem
Pentru toate dispozitivele
Este necesara o conexiune la internet pentru activarea produsului, actualizarii si pentru accesarea anumitor functii
Desktopuri ?i laptopuri cu Windows
1500 MB de spatiu liber pe unitatea hard
Microsoft Internet Explorer 10 sau o versiune ulterioara
Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune ulterioara
Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 & 8.1/Pro/Enterprise/8.1 update
Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic & Premium/Professional/Ultimate SP1 sau o versiune ulterioara
Procesor: 1 GHz sau superior
Memorie (RAM): 1 GB (32 biti) sau 2 GB (64 biti)
Tablete cu Windows (sistem cu procesor Intel)
Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 & 8.1/Pro (64 biti)
Rezolutie minima ecran: 1024 x 768
Retine ca nu acceptam versiuni beta sau previzualizari ale sistemelor de operare noi. Produsul accepta doar versiuni finale, lansate oficial ale sistemelor de operare.
1 Daca utilizezi Windows 10, este posibil sa fie nevoie sa descarci si sa instalezi toate pachetele de corectii disponibile pentru software-ul de securitate Kaspersky Lab. Produsul nu este destinat functionarii cu editia Windows 10 Mobile/S.
Urmatoarele browsere sunt complet compatibile cu aplicatia:
Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.5;
Google Chrome, versiunile 48.x 68.x
Yandex Browser 18.3.1 19.0.3 (cu anumite limitari).
Urmatoarele browsere accepta instalarea extensiei Kaspersky Protection:
Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
Mozilla Firefox ESR 52.x, 60.x;
Google Chrome, versiunile 48.x 72.x.
Urmatoarele browsere accepta tastatura de pe ecran si scanarea conexiunilor criptate:
Microsoft Edge bazat pe Chromium 77.0.235.25;
Mozilla Firefox, versiunile 52.x 65.x;
Mozilla Firefox ESR 52.x 60.5;
Google Chrome 48.x 68.x.
Versiunile mai noi ale browserelor pot fi acceptate daca browserul respectiv accepta tehnologia corespunzatoare.
Kaspersky Anti-Virus accepta Google Chrome si Mozilla Firefox, ambele cu sisteme de operare pe 32 si 64 de biti.
Cerinte pentru tablete:
Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
Procesor Intel Celeron cu o frecventa de sincronizare de 1,66 GHz sau mai mare
1000 MO de memorie RAM libera
Cerinte pentru netbookuri:
Intel Celeron CPU 1.60 GHz sau o versiune mai rapida
1024 MO de memorie RAM libera
Monitor de 10,1 inchi cu rezolutie a ecranului de 1024x600
Procesor video Intel GMA 950 sau ulterior

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kaspersky AntiVirus 5 PC ani: 1, reinnoire de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kaspersky AntiVirus 5 PC ani: 1, reinnoire sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.